Jobbig kväll…

Mattes mormor mår inte bra och vi väntar oroligt på besked…

Själv får jag mina äckliga rosa piller morgon och kväll och fästingbettet varar inte längre utan svullnaden håller på att gå ned. Matte tröstar mig med goda tugg-sticks efter varje piller… Kanske jag kan skicka lite tröstande sticks till mormor? *buff*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Jobbig kväll…”

  1. TackMjau! Stora matte tar hand om mormor idag och vi hoppas att det blir hjälp hos doktorerna i stan! NosPuss Wikki

 1. Alla behöver tröstesticks, nosbuffar och nosgos. Speciellt mormödrar som inte mår så bra och mattar som är oroliga.
  Hoppas mormor blir bättre snart och att ni får glada besked!
  nosgos å gottisar, nosbuff å råttisar
  Maurice & Kajsa

  1. Mjau, fast det kunde ju ha varit skönt om de sluppit sammalagt 15 timmar på akuten – roligare ställen finns det att vara på! TassKram Wikki

 2. Åh, så tråkigt att mormor är dålig. Håller våra tassar och tummar för att beskeden ska vara glada och goda.
  Mormor blir säkert glad för sticksen men du är ju också värd dem efter din ”rosa piller”-pärs!
  Många kramar och tassklappar till er alla

  1. Mjau, nu har vi laddat oss med piller så det räcker för lång tid framåt! *kurr*
   Tack för omtanken!
   NosPuss Wikki

  1. Mjau det ska visst bli röntgen av en massa saker inuti i dag, galla och lungor mm. Undrar hur det kan se ut…
   NosPuss Wikki

 3. Det låter inte bra. Hoppas att mattes mormor kryar på sig. Medicin är inget kul. Tvåbeningarna försöker alltid lura en genom att blanda det i maten och allt möjligt. Bläää. Fast tugg-sticks är mumsiga. Och för att få en sån så kan man ju kanske tänka sig att ta nån tablett med medicin eller så om det behövs. Speciellt sticksen med kyckling och leversmak är goda. T o m husse har smakat på både dom och Bozita-maten och han fann dom om inte goda så åtminstone ätbara. Men tvåbeningar har ju konstig smak också.

  Tasskram

  1. Mjau, matte säger att Bozitan t o m doftar aptitligt för människa, så varför inte fler människor smakar, det har jag också undrat… Och en del blötfoder innehåller rena hälsobomben med ärter och tomat m m så det borde ju vara uthärdligt! *fniss*
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *