Friskbesök

Usch, fästingbettet under min haka blev en otäck infekterad böld, och nu får jag antibiotiKATT för det – skära piller… De är inte goda och matte får lite klohål i händerna när hon ska peta i mig dem. Sedan surar jag ett bra tag. Men det är ju mest fästingens fel, inte mattes!

Annars är det skönt att veta att ens kära katt är vid god hälsa… Många gånger så kommer ju sjukdom och förändringar smygande och matte/husse märker dem inte förrän det är väldigt uppenbart eller för sent. I synnerhet vad gäller njurkrämpor och en del magbesvär.

Kanske skulle alla katter ta för vana att göra ett ”Friskbesök” hos sin veterinär ibland? Ungefär som den årliga kontrollbesiktningen som bilen ska genomgå på bilprovningen? Bara för att vara trygg….

När Nova och jag är hos vår veterinär för vaccination så blir det samtidigt tandvård och rejäl hälsoundersökning, och matte och husse betalar gärna den extra kostnaden för att se oss så friska som bara går. En klok tanke som jag gärna sprider!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *