Nu fungerar det – tror jag…

SupportKatten Maria har meddelat: ”Under en uppgradering före helgen råkade vi introducera en bugg som gjorde att man inte kunde surfa in på sin blogg utan ett ”/”-tecken i slutet av bloggadressen. Nu har vi rättat till det felet och jag ber om ursäkt att det har varit så hela helgen.” Vi får väl provköra och se…!

Jag är ändå imponerad över vilken fart det är på det här WP-support-teamet, om man jämför med gamla Metrobloggens support, som knappt verkade existera.

Och så blir jag glad över alla nya saker som dyker upp som små inslagna karameller då och då! Verktyget för räkning av besök på bloggen är en sådan, och jag ska se om det går att lägga så att det kan visas. Hittills bara idag: 531 besök, det verkar ju otroligt! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *