Ledsen Wikki försöker att blogga

Många av mina BloggKompisar kan inte läsa bloggen – men ni som kan komma in, ni kan väl tipsa de övriga vännerna via er blogg om att vi försöker hitta felet och att få hjälp med det! Please *vädjande Tass*? Det är jamsingens tråkigt detta, när det finns så mycket som jag behöver berätta om och visa foton av….

Sådana här ”små bilder” kan jag lägga upp, just nu dock:
Om ni har starka nerver, klicka in på Lindströms humorsida, men bered er på bizarr humor med riktiga rallarsvingar åt alla håll!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *