Att ta farväl är så tungt…

Idag höjer jag tassen och bjuder SkaparKattens Frid över en trio som just lämnat oss:

Lilla söta lekfulla Roxanna har tassat över Bron till SkaparKattens famn! Roxana lekte jag med många gånger här ute på gården i Vivalla, och matte gav henne mat och försökte locka in henne. Så tog vår snälla granne i andra änden av huset hand om Roxana, tills hon kunde flytta till sitt nya hem, där hon tingades för adoption i februari. Därför gör det så ont att denna lilla skönhet inte skulle få chansen att fortsätta sitt liv… RIP Roxana!

Även katten Natalie somnade stilla in tidigt i morse, när hennes kropp inte orkade längre. Denna underbara lilla tös kom till katthemmet för att en kär husse hade avlidit – nu vet jag att de mötts lyckligt i SkaparKattens himmel och Natalie fått krypa upp i en älskad husses famn igen!

En annan stor kraft är sörjd och saknad nu av oss alla kring Örebro Katthem, nämligen katthemmets och katternas välgörare Yvonne ”Doktorinnan” Wilkman! Så många katter i Bångbro, Ställdalen och andra platser i Örebro med omnejd som Yvonne räddat, det har vi tappat räkningen på! Hon bekostade kastreringar och veterinärvård, och skjutsade katter till nya hem oavsett om det så var ända till Stockholm! På många sätt gav Yvonne hjälp till katthemmet och där tänder vi nu ett ljus till hennes minne! Vila i frid!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Att ta farväl är så tungt…”

 1. Mjau, klump i halsen och tårar och åter tårar för katten Roxanna & Natalie *snyft*
  Vila i frid ni underbara katter, NosPuss!

  Mjau, sänder flera ❤ :an till Örebro Katthem , ni är så fantastiska, kurr kurr
  Kram från matte, NosPuss från mig Felix!

  1. Mjau tack så innerligt! *spinner* Det sköna var i alla fall att både Roxana och Natalie fick uppleva kärleksfulla famnar en sista lycklig tid!
   NosPuss Wikki

    1. Mjau, en rad av små tasspår lämnar oss och tassar över Bron, det är så sorgligt!
     NosPuss Wikki

 2. Så mycket sorgligheter på en gång.
  Jag tror dock säkert att att dom små kissarna får det bra hos skaparkatten och att väldigt många katter tog ett glädjeskutt när dom fick se Yvonne där vid bron.
  Nalle

  1. Mjau, det finns många tacksamma missar som sänder en Tröstande Tass också…
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *