Auktionsläget igen!

Kungsörskatterna Pontus och Milou bjuder 600 kr! *kurr*
Indra och Bastian leder just nu med 450 kr! *svansdans*

I det här blogginlägget hittar du de fina sakerna som auktioneras ut! Tassa gärna ett bud i en kommentar!


Så måste jag berätta om en upptäckt!
Jag vet inte om ni ser den röda ringen på min akter… Se här:

Nu efter att jag fått pälsen förkortad, så märkte matte att jag har ett gråspräckligt parti på ena låret! Det har inte synts förut när jag var fullpälsad, men nu blir det alltmer randigt (syns inte så bra på fotot tyvärr) på en liten fläck! Jag är alltså inte bara svart-vit?!! *fniss*

Mjau, nu ska jag hjälpa matte att tassa bort plastmattan som vi kloat sönder från balkongen – tillbaka senare i eftermiddag med nya auktionsrapporter!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Auktionsläget igen!”

  1. Mjau, nej det är ingen fara med mig! Men jag har värsta superlånghårspälsen och får så mycket tovor – och är så förjamat pälsöm så det går inte att kamma mig! Varken furminator eller specialkammar funkar och jag skriker och bits om kammen luggar… Så när jag var hos veterinären och ändå skulle sova när hon gjorde mina tänder fina, så fick hon klippa av tovpälsen också. Och gissa om jag NJUUUUUUUUUTER av att slippa den! Jag har blivit mycket gladare, piggare och rörligare och även gått ned i vikt, det ni!
   Men tack för den oroliga omtanken!
   Nova skickar MysKurr till Pip!
   TassKram Wikki

 1. Tack till auktions-ledarna Indra och Bastian som lade 450 kr…samt ni andra som bjuder och har bjudit!
  Livbojens missar hurrar o håller alla tassar de kan. Igår kom ännu en kattfamilj på 5 kattungar och en surrogatmamma in så pengar går åt som smör i solsken!!!
  Tazzkramar!

  1. Mjau, så underbart med ett nytt gäng räddade missar! Fler bud för hjälp åt de små hoppas vi på! *kurr*
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *