Kattungar på gång?


(Nej då, katten Tanja från Landet har INTE kattungar på gång – hon råkar bara vara ett otroligt matvrak!)

Däremot hittade jag, när jag tassade runt i Stora mattes Hemliga Skåp, några ex av Royal Canins fina upplysningsbok ”Boken om kattungen” för den som ska skaffa sig en kattunge, kanske sin första egna kattunge, och behöver tips och råd! Boken är på 61 sidor och verkligt informativ!

Om du eller någon du känner är i situationen att t ex ge en hemlös kattunge plats i er familj, så hör av er till mig på mail bloggkatten@hotmail.com så kan jag tassa iväg en sådan här bok till er! Det finns sju stycken, så det blir så långt de räcker – först till kvarn!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Kattungar på gång?”

    1. Mjau, den har de viktigaste grunderna och man kan bläddra i den faktiskt när kisse är vuxen också!
      TassKram Wikki

    1. Mjau så klokt av katthemmet att skicka med en sådan bok! Då har ju Tindra faktiskt en egen bok, hon också!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *