Larry gör sitt kattjobb


Den stilige f d katthemskillen Larry, som numera är ”First Mouser” i det engelska premiärministerpalatset 10th Downing Street, har i dagarna glatt sin omgivning med att leverera sin första fångst – en liten mus! Önskemålet från premiärministerparet David och Samantha Cameron var att Larry skulle decimera antalet svartråttor som finns utanför hemmet. Men han har väl börjat i lagom skala?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Larry gör sitt kattjobb”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *