Wikki-fågeln

Vi spanar upp i träden, jag och Nova – för här på Landet finns en trast som sitter i äppelträdet och sjunger ”Wikki Wikki Wikki” hela dagarna!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Wikki-fågeln”

  1. Här i Klakebäck sjunger den Whisky, whiskey och det är det allra värsta jag vet. Men vad gör det när solen skiner utav bara den.
    Påskpussar
    Nalle

    1. Mjau det är definitivt en tjatig fågel! Ska se om jag kan decimera antalet sådana…. *jaktsvansvift*
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *