PåskAfton på Landet

Vi tar de sista bilderna först, de är tagna alldeles nyss (Solen gick precis ned):

Det är stort, hela Landet. 35 hektar närmare bestämt!
Det är redan konstaterat att det bor inga möss i det här hålet!
*fniss* – mjau, jag jagade upp Nova i björken! Hon gillade det!!!
(Den konstiga brädan som ser ut att peta på mig är en enkel bänk man kan sitta på. Om man inte är för tung – den ser lite murken ut…)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *