Nu ska vi fira Påsk med familjen!


Hela dagen ska vi sola, njuta och bara vara! För en gångs skull ska bloggen få ta lite påsklov… Men jag lovar att visa en härlig bildkavalkad i kväll på allt kul vi gör!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Nu ska vi fira Påsk med familjen!”

  1. Vi har så mys – ni ska få se vår superkatt-toa ute! Och bergsbestigning – i ett! *fniss*
   NosPuss Wikki

  1. Mjau hej Neko!
   Så jätteglad att se en Tass från dig! *saknat*
   JättePåskTassKramar till Madame och Vevve!
   NosPuss Wikki

 1. Oj oj oj, vad tiden går! Vi har inte varit inne på din blogg på ett tag nu, Wikki, vi har fått stå till tjänst med en hjälpande tass i mattes hjälp till kattkommandosyd (ett engagemang som vuxit sig lite större på sistone…) så det har blivit lite dåligt med våra kommentarer osv. här. Men, bloggen är lika tjusig och världsviktig som innan, om inte ännu tjusigare och världsviktigare. Vi önskar er en rrrriiiiktig Glad Påsk och en benfri sill att smaska på!!! Massor av tassakramar!!!

  1. Hej kära vänner, mjau jag har saknat er – men om det betyder att er matte hjälper många hemlösa missar genom sitt engagemang så tycker jag det är en klart godkänd och berömvärd orsak! *spinner* Alla katthjälpande Tassar behövs, stora som små!
   NosPuss Wikki

 2. Ni är verkligen värda lite ledigt! Men vi ser såklart fram emot supertoan och bergstassandet 🙂
  Må solen lysa över er hela påsken och må ni få massor av mys och godis!
  Kramar och tassklappar

 3. hmm,ser ni inte våra inlägg eler??
  pip skrev ett inlägg som inväntar moderation,men sippo har ni svarat i sama inlägg..
  *en ledsen pip som skickade en fin hälsning till nova*

  1. Hej sötnosar!
   Vi har sparat er lilla påskbild för att ha med i bildspelet som kommer senare i kväll! Men eftersom matte och husse är bortresta till släkten och har med kameranmed alla foton somska visas, så kan jag inte tassa in det förrän de kommer hem igen! Men det kommer! *älskar pip* jamar Nova!
   TassKram Wikki

 4. Glad Påse! Hoppas att du får många fina påsar att leka med! Och att alla innehåller gottisar! Ha det så kul på landet!
  nosbuff, gottis och gos
  Maurice & Kajsa

  1. Mjauha, är det så det heter? *fniss* Mest roligt har jag åt att Stora matte ännu inte märkt att hon glömt att dela ut påskäggen! De ligger kvar i hemliga presentskåpet!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *