Lyckodag…

Jag började skrika! Direkt jag hörde att bilhjulen svängde in på grusvägen som är sista 750 metrarna till Landet, så skrek jag av lycka! Nova och jag slank snabbt som uttrar ut ur våra röda transportburar och direkt ut i gräset! Solen sken skönt i pälsen/skinnet på oss och Mjurre, Ville och Tanja mötte oss med glada nosbuffar!
Det är verkligen Novas tur att få synas i bloggen – ni kan väl ana vilken fröjd detta är?!

Och så stannade vi ute ända tills det blev nästan mörkt. Vi smög runt vedboden, poolen, vinbärsbuskarna och huset, flera varv. Tänk att vara ute på egen Tass i nästan tre timmar!!! Oj, vad trötta vi blev! Men nu när det är natt får vi inte gå ut, för här på Landet finns räven. Det är bara Landetkatterna som får gå ut, för de har satt sig i respekt hos räven och får vara i fred. Vi Stadskatter är inte lika säkra på natten.

I morgon ska jag visa mattes foton på mig ute i det gröna! *kurr å godnatt*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Lyckodag…”

  1. Mjau, grönt vårgräs är en delikatess – undrar varför inte människor fattat det, när alla djur vet det?!!
   NosPuss Wikki

  1. Mjau, Nova säger att hon viskar katt-telepati som vi andra inte för höra?! *fniss* <3 <3 <3
   NosPuss Wikki

  1. Mjau, just nu ligger hon under vedboden och junar på möss! Jag sitter just och tuggar i mig en nyfångad fet fjäril!!!
   TassKram Wikki

 1. Visst är det härligt att ha ett Land att åka till! Så härligt att få tassa runt i det gröna och gnaga i sig lite gräs när man känner för det! Men jamar med Sippo – se upp så ni inte blir överraskade av den raska räven…
  Själv tar jag ju alltid in på Hotell Mormor när matte åker till sitt Land, så jag är kvar i stan, men det blir ändå ett trevlig avbrott i vardagstassandet!
  Tassklappar

  1. Mjau, men på dagen är här så mycket människor runtomkring, så då håller sig räven i sitt gryt borta i skogen. Och dit går inte vi, inte Landetkatterna heller. De har jamat till oss vad vi ska se upp med.
   Vi är väldigt glada att få tassa på Landet. I början fick vi bara gå ut i koppel, men nu är vi så hemmastadda här att vi får gå fritt dagtid. Och det njuter vi av, 100 %!!!
   Fortsatt skön påsk, kära vänner!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *