Härliga Landet!

Nu äntligen framme! Vi ska få springa ute ända tills det blir mörkt, säger matte. Så bloggandet kommer senare! Påskipåsk på er! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “Härliga Landet!”

 1. hej wikki och nova!
  åh,bloggen har ändrat utseeende,va bra!! innan va den rörig tycker vi….
  /tasskram från pip och murre
  ps. ni har fått mail påskkort frå oss….ds…

  1. Mjau, då var vi ju tvugna att ha Metros format – nu har vi lite större frihet. Men det är mycket kvar som ska ändras, så vi jobbar på!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *