Max & Måns tavla

…är under skapande! Tanja hjälper till med tassverket:

”Mjau vilka snygga killar! Jag tror att jag svimmar!!! Kan jag få behålla de här bilderna när du är klar med dem???”

”Tanja,flytta på dig! Jag ska inte måla av dem exakt, men jag ska ha dem som mallar!”

”Är inte jag en mall då? Kurr!” *magen i vädret*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Max & Måns tavla”

  1. Mjau, det ska bli klart och färgen torka ordentligt innan tassverket skickas till Max & Måns – sedan får de visa upp resultatet först, så vi vet i fall de blir nöjda… =^:^=
   NosPuss Wikki

 1. Vi tror att Tanja är en fan-tass-tisk hjälp när det gäller tavelskapandet! 🙂
  Hon är jättesöt! Landet-katterna är hon ju van vid, här kommer det nya snygga killar, klart hon blir alldeles till sig!

  1. Mjau, hon är lite såld på svartvita katter – men tyvärr nobbad av Mjurre och kan ju inte gärna flirta med brorsan Ville, så nu sitter hon och spinner över sina nya idolkatter från Sörping… *fniss* NosPuss Wikki

    1. Mjau – dilemmat nu är att Mjurre ska till varje pris frestas att äta. Och Tanja måste helt desperat banta, minst ett kilo! Ingen lätt situation att lösa. Matskålarna far som jojoar ut och in ur skåpen… *fniss* TassKram Wikki

  1. Hi hi men det är lite pyssel kvar, ska visst bli klart den här veckan i alla fall! *spinner*
   TassKram Wikki

 2. Jamars så spännande! 🙂

  Och vilken snygg brud som ligger på våra kort.
  MÅÅÅNSS!! Kolla här!!
  -”Hon är min!” väser Måns i bakgrunden. haha

  Nu ska vi be husse kolla noga i brevlådan närmaste framtiden.
  Nosbuff

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *