Fniss fniss Stora matte på tv…

 

 

 

 

 

Så kul det kändes att se Stora matte i slutet av 6e avsnittet av ”Världens bästa hotell” – visserligen kom det inte med när hon beställde kattavlan, men ändå...

Jag hann i alla fall se att hon glömt att ta av sig sin tjänste-ID-bricka som hängde i en Kattstallet-snodd om halsen, när hon gav Johanna en vernissage-present och kramade henne! Därav allt fnisset! Katt-PR är viktigt!!! *kurr*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Fniss fniss Stora matte på tv…”

 1. JAAA vi såg stora Matte…en sån go människa hon e! Hon ser ut som min matte såg ut när hon var ung! fnissjam!

  Vi tycker väldigt mycke om tavlan….allihopa både två och fyrbeningar

  I och B

  1. Ung? *fniss* Menar ni att våra uråldriga Stora mattar varit ungar nån gång?
   Jag är så glad att ni tycker om tavlan! *spinner*
   TassKram Wikki

 2. Stora Matte är suverän på att göra reklam för alla katter, inte bara för dem på hennes katthem. Det behövs många Stora Mattar för att förbättra situationen för hemlösa katter.

  1. Mjau Kattson, jag tror att du är minst lika bra på det, du gör också ett toppenarbete! *spinner* Och tillsammans kan man i alla fall hjälpa några!
   NosPuss Wikki

  1. Fniss och så har hon fullt av knasiga idéer hela tiden… Som vi katter får jobba med!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *