Jag har inte uppfunnit Wikki Stix

Även om det ser ut att finnas många användningsområden för Wikki Stix, som är ungefär som ett vaxat garn som ”fastnar ihop med sig själv” och praktiskt för barn att leka och skapa med, så är det en grunka som jag inte visste om att den fanns förrän nu!
    
Wikki Stix finns i massor av färger, det går att skapa vad man vill av dem från de enklaste figurer till riktigt avancerade konstverk!


Men det jag tycker verkar spännande är det påskäggsdekor-kit som finns:
Mjau, jag vet precis hur mitt Wikki Katt-PåskÄgg ska se ut! *blink*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Jag har inte uppfunnit Wikki Stix”

  1. Mjau – matte hon säger att i så fall var det forntid när hon var liten också – de lekte med kottar? *fniss*
   TassKram Wikki

 1. Du får väl royalties för att de lånar ditt namn? 🙂
  Tack så mycket för brevet! Jag och Wilma tassade ihop varsin hårtuss och lade i presentkortet och gav till matte, men hon skrattade så hon nästan grät… Hon måste verkligen ha blivit jätteglad, tror du inte det? Det var jättefint trörstpris, tack snälla Wikki!
  *nosbuffar*

  1. Royalties? Jamsingen, det måste jag ta ett snack med dem om!
   Mjau, det är WIKKtigt att uppmuntra sina medkatter! *fniss*
   Det gläder mig att matte uppsKATTade det! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *