En tiger har också kamouflage…

Eller hur? *fniss*

Och den här var bara så hejdlöst charmig:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

3 reaktioner till “En tiger har också kamouflage…”

 1. Jamarns vad snygg din sida har blivit, Wikki! Tass-five för ditt och mattes jobb!! Får ni in alla länkar och e-posten igen? Mamma säger att de var så bra så hon hoppas det.

  Nosgos i svagt solsken!
  Sullivan
  (och Chanda & Pumba hälsar också)

  1. Mjau, det är på gång! Vi ska fixa till det när vi har påsklov! *svansdans*
   Glad att ni gillade sidan – jag tycker matte har gjort en kanonfin header!
   Buffar til alla!
   TassKram WIkki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *