Efterlysning

Saknat: Sol. Rund och lysande. Sågs senast på himlen i förmiddags. Blond och het. Var vid försvinnandet i klädd gråa moln!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Efterlysning”

 1. Ja… vi kan inte annat än att hålla med 🙁 det är kallt ute också… bara 6 grader *hutter* och absolut ingen sol 🙁
  Vi hjälper dig att efterlysa!
  Tasskram

  1. Mjau, det är nog det bästa vi kan göra – och under tiden får vi hålla ihop och värma varandra! NosPuss Wikki

 2. *viskar försiktigt* Det var nog hit den kom… Vi hade mulet hela förmiddagen men sen lös solen resten av dan. Det var så skönt att ta middagsluren på köksbordet i solen. *kurr*

  1. Mjau men då har vi förklaringen – så klart en härlig sol måste få lysa på dig också, Alice! NosPuss Wikki

  1. Mjau, och idag ”lyser den med sin frånvaro” igen, suck… Jag får kika på mina njutningsfoton från balkongen och drömma om hur ljuvligt skönt det kändes, så länge! Men VäderKatten på SMHI säger att det ska ljusna igen i morgon, hoppas det stämmer!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *