Drömkväll

Igår kväll kändes som den första allra första vårkvällen… Matte, husse, Nova och jag gick ut i skymningen och smög ibland buskarna, det var så ljuvligt ljummet och doftade äntligen sommar!

I dag ska jag fortsätta softa på balkongen! *kurr*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Drömkväll”

    1. Kan vi skicka ut en efterlysning? ”Saknat: Sol. Rund och lysande. Sågs senast på himlen i förmiddags. Var vid försvinnandet i klädd gråa moln!”???
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *