En lycklig dag med lite sol


Det behövs inga mer förklaringar, eller hur?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “En lycklig dag med lite sol”

 1. Mjauuumyyyyyyyyyys ♥…
  Underbart!

  /Jam Kram & NosePûssar från oss i vår ☼

  Mjsst…Har du laddat hem den fantastiska tavlan?
  Vi jamade direkt att den var nå’t för Wikki 😉
  (Inlägg Mjautips)

 2. Visst är det supermysigt nu när solen skiner och flugorna vaknar! Vi njuter i fulla drag på vår inglasade balkong där vi får vara även när inte mamma är hemma. Den är lika säker som ’inne’.

  *spinner*

  1. Mjau det är så gott på vår balkong, vi vill ha dörren öppen dit ut hela tiden. Matte håller på att frysa tårna av sig på kuppen, för att golvet inne blir kyldraget… Min nya päls börjar redan att växa ut! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *