Undrar hur man gör…

…i det här nya bloggformatet för att:

Få till en funktion som räknar sidvisningar per månad? Det är ju alltid lite roligt att ha koll på hur många besök man får!  Inte för att det är det viktigaste – men det är ett litet pirr att se den siffran stiga i slutet av varje månad.

Göra någon sorts bakgrund som är roligare än kolsvart i min header??! Matte ska få i uppdrag att designa något riktigt snyggt där, för det vet jag att hon är superbra på. Vi ska bara klura ut vad vi vill ha egentligen. Och frågan är: Ska jag ta bort ordet Metro? Hmmm…

Jag kommer säkert på 20 saker till att fixa med! Och Sippo, du har så RÄTT: Vilket kanonverktyg det här WP är!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Undrar hur man gör…”

 1. Kniviga frågor som kräver morrhårsfina avvägningar. Men är det inte Metro som är värd eller vad det heter för bloggen fortfarande?
  Vi tassar på med vårt tipsande: Det finns något som heter Google Analytics som räknar allt – och lite till! :-)på ens blogg. Det enda man behöver är ett googlekonto – räcker med att man skaffar en google mailadress. Tyvärr vet vi inte exakt hur man gör för att komma med i statistiken, men vi kan höra oss för om du vill 🙂
  Skönt att det funkar med kommenterandet nu 😀 Vi jamar med Sippo om att WP är superbra, fast vi har förstås aldrig bloggat någon annanstans!
  Kramar och tassklappar

  1. Mjau, Metro har ju helt lämnat ifrån sig bloggdelen numera, det var därför vi hamnade i WP. Och det finns ju inga band med Metro annars än att det var den gamla bloggbasen. Ett tag försökte jag få Metro att fatta att om Expressen har en geting Aftonbladet en jycke (och sedan ni kom in i bilden så har Allas en Frasse! *leende*) så borde ju Metro ha en katt?!! Men det nappade de aldrig på, tyvärr. Tänk vad de gick miste om! Så jag skulle nog gärna släppa Metro och bara vara Wikki Mästerkatten…
   Det där med google har jag ett konto någonstans att damma av, så jag ska skicka matte att undersöka den saken! Tack för tipset! Det är hyvens att ha sakkunniga vänner! *svansdans*
   TassKram Wikki

 2. Mjau, vi är absolut inga bloggexperter men det är ju jamarroligt om man kan vara till lite nytta 😀
  Google Analytics är verkligen helt fantasstiskt så vi tycker absolut att ni ska tassa in och kolla på det.
  Vilken jätteMISS av Metro att inte nappa på katten! Wikki Mästerkatten låter superbra, du får jama till om du ändrar så vi kan byta namn i länklistan!
  Kramar och tassklappar

  1. Mjau, jag ska i god tid meddela hur jag gör och vad jag bestämmer mig för! Att bara byta ut allting tycker jag inte behövs – lite av det gamla hemvana i bloggen ska finnas kvar. Nyhetens behag ska dessutom avnjutas länge och försiktigt, som att suga på en hård karamell! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *