Lazy day

Gårdagen tog på mina krafter – så nu ska jag bara slöa! Idag ska jag mest ägna mig åt att vila i solskenet (när det är något mellan molntussarna) och vi ska vårstäda på balkongen… Allt flög ju omkring åt alla håll när det blåste så häftigt.

Kan man plantera kattmynta så här tidigt?
Jag lovar att rapportera lite fler vårtecken framåt kvällen!

PS. Patrik Supportkatten har tassat fram alla de blogginlägg som försvann häromdagen när min blogg flyttade, som det viktiga om avmaskning, bilden på Cubby och min look-alike Blixten, så backa gärna lite i bloggen om ni vill läsa dem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Lazy day”

 1. Tur att det finns duktiga supportkatter! Skönt att en del av problemen verkar ha löst sig med bloggen. Visst kan du lägga bort ”Metro” i rubriken. Wikki&mästerkatt är så inarbetat ändå, tycker vi. Kul att se hur allting blir. Din matte är ju superduktig på att pyssla så att det blir fint och hemtrevligt på bloggen. Kurr och burr.

  1. Mjau, det är ett teamwork – jag står för innehållet och matte står för formen s a s. Det fungerar jättebra och vi är överens om det mesta. (Utom tilldelningen på blötmat och vem som ska gå ned i vikt…)
   Skönt att se att alla vänner och bekanta inte tappade bort mig i fredags när allt verkade stänga ned sig – nu fungerar det mesta och snart ska vi ha återuppbyggt eller förbätttrat (eller vad det blir) med ny sidkolumn med länkar och sånt.
   TassKram Wikki

 2. Mjoooj, här har det hänt saker! Ser fint ut! Appropå kattmynta, i våran gård har kattmyntan satt fart redan och små smaksnuffigheter lokar med sin skira gönska *fniss*. Sååå, plantera den samma kan man säker gör utan risk om man bara passar på den för de frostiga nätterna. Ska mynta placeras på balkongen är det väl nog lättar att sätta den i säkerhet om kung Bore skulle få för sig att göra ett återbesök! Kanske kan man lägga en fiberduk över, eller något… Tassakramar

  1. Mjau, vi har ingen kattmynta alls men vi funderade på att skaffa. Det är ju det där med att komma ihåg att vattna, när man har balkong. Kyla hoppas vi att det inte blir mer utav! *hutter* Eller små plantor kan få låna min fina blå tröja? *fniss*
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *