Jag vill inte förändra för mycket…

Med en helt ny bloggbas – även om allt nästan ser ut som förut – så kliar det ju i tassarna att åstadkomma förändring och förnyelse! Men jag tänker ligga lågt och inte förändra för mycket. Det finns ju lyckligtvis andra lösningar och matte jobbar på konsultuppdrag med flera idéer, som ni kommer att märka av så småningom!

Det var ju skönt också att supportkatten snabbt kunde fixa så att mina kommentarer kom igång igen, även om jag blir lite nervös när det inte kommer några… Men det kanske är så att katter och mattar och hussar är ute och tar en promenad i den blåsiga vårsolen? Mjau, jag ska nog ta på mig min fina blå tröja och göra detsamma!

Sedan ska jag ta itu med nästa ärende till supportkatten…  Det verkar nämligen som att somliga inlägg går att kommentera, men andra inte! Plus att jag gärna vill ha tillbaka min sidokolumn med alla länkar och tips. Så det finns att tassa med!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *