En halvtimme kvar på auktionen

…och jag gör ett testinlägg här, efter att supportkatten tassat lite, för att se om det går att lämna kommentarer i alla nya inlägg fr o m nu! TestJam TestJam!

Senare: Mjau, testet utföll till belåtenhet, nu går det att kommentera på alla nya inlägg efter detta! (Däremot inte på alla av de gamla – men det gör ju inte så mycket.) Så nu är det bara att jama på! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

18 reaktioner till “En halvtimme kvar på auktionen”

 1. Nu sitter vi och biter på klorna. Den här gången ska vi i alla fall inte missa tiden. Vi gissar att det kommer en uppdatering av läget sådär kvar tio i tre..Nosbuff

  1. Mjau, jag biter också på klorna för det är jamarns spännande! *kullerbytta*
   NosPuss Wikki

  1. Mjau, äntligen – och väl det, i synnerhet nu de sista skälvande minuterna av min auktion! TassKram Wikki

 2. Oj, oj, oj vad nervösa vi varit! Matte har varit ute och vi trodde inte hon skulle hinna hem. Men i sista minuten jamar vi in ett bud på 1500:-
  *nosbuffar*

  1. DET var exakt på sekunden och ett tajtare bud har jag ALDRIG fått!
   Jag hade ju skrivit till kl 15.00 och det här kom prick 15.00 så jag kan inte annat än buga och gratulera!
   Tackar ödmjukast!
   NosPuss Wikki

 3. Puh! ”svansdans” Mattes dator började strula och visade 14.59 och när vi såg att det stod 3.00 så oj, oj!
  Alice-hoppas att du inte är alltför ledsen, blir en hyfsad summa till katthemmet i alla fall. Nosbuff

  1. Mjau, jag tror Lilja och de andra katterna på Södertälje katthem dansar av förtjusning just nu – för det gör Nova och jag! TassKram Wikki

  2. Nejdå, det är ingen fara! Det var ju två toppenkissar som vann och dessutom ett jättebra ändamål som pengarna går till! *svansdans*

 4. Jaaamarn’s såååå bra det är att tassa svar i din blogg nu,Wikki….
  Man ser att sitt tassavtryck inväntar moderering sååå bra för en liten irrande matte som ja 😉

  / Jam Kram & NosePûssar från oss i Vår ☼

  1. Mjau, det ser ju lite annorlunda ut också – liksom lättare att följa… Men jag har mycket nytt att lära mig om att hantera den nya bloggmiljön. Skönast är i alla fall att slippa reklamen! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *