Fler Wikki look-alikes

Säg mjauhej till Blixten:

blix
Den här supersnygga killen finns på Djurskyddets katthem i Häggesta (Bollnäs-Ovanåker) och även om han inte är långhårig som jag, så finns det ändå en viss mönsterlikhet, eller hur?! *spinner*
blixebbvill
Här är det Ville och Blixten, i bakgrunden skymtar Ebba. Alla söker de nya egna hem! De här killarna är ju lika stiliga som Max och Måns, så de borde ju snart hitta egna människor?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Fler Wikki look-alikes”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *