Ingen fara!

För er som sett brandröken eller tidningsinformationen att det brinner rejält i Vivallla där vi bor, så kan jag lugna er med att vi är utom fara!

eld_vv
Det är en däckfirma en bra bit bort som brunnit sedan mitt i natten, och vi har sådan tur att den giftiga röken blåser bort från vårt område.

När husse skulle åka till jobbet för ett par timmar sedan var dock hans vanliga busshållplats och vägarna där avstängda p g a risken för exploderande gastub, så han fick traska till en annan busshållplats och bussarna fick köra omvägar. Men NA berättar att för en halvtimme sedan var gastuben oskadliggjord, och nu rullar trafiken igen. Men säkert kommer det att ta hela dagen innan det hela brunnit ut.

Skönt att veta att vårt bostadsområde slipper rök och stök, då kan jag rulla ihop mig i mattes famn och somna om!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Ingen fara!”

 1. Men Huvva.Vad hemskt.
  Vilken tur.
  Hade blivit alldeles till mig om jag fått höra att det var kris för er.

  Puss o kram till er alla 4:a

  Nalle

  1. Tassarns Tack! Mjau, matte sa att hade röken kommit hit då hade vi åkt in i våra korgar och evakurrerat på stört! Tur det blåste åt andra hållet! NosPuss Wikki

  1. Mjau det var ändå läskigt så länge de trodde att gasoltuber skulle riskera att explodera – sådana kan fara iväg ruskigt långt om det vill sig illa. Som väl är hände det inget sådant. NosPuss Wikki

  1. Mjau, allt gick bra, mest en massa grunkor som blev till aska. Men synd om dem som nu måste försöka återskapa sitt företag ur dessa spillror! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *