Förväntansfull Fredag

Husse och jag laddar för fredagsmys… Ja, Nova räcker till en tass också, givetvis. När matte kommer hem från jobbet sent i kväll så ska vi ha allt klart så att hon blir glad!

Dentabitsskålen är fylld, mjukisfilten utrullad och allt som behövs är en varm matte att krypa intill… catmdKommer du snart!?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

15 reaktioner till “Förväntansfull Fredag”

    1. Nja, det blir replay titt på alla avsnitten av TV3s ”Världens Bästa Hotell” eftersom det är människor med där som matte känner! Ett synnerligen sevärt program! NosPuss Wikki

  1. sÅ MYSIGT! 🙂

    Jag undrar om katter kan klättra upponer????

    Vi kom på Frank längst upp på balkonggallret ikväll och jag lyfte genast ner och skällde på honom, men egentligen hade det varit intressant att se vad han hade tänkt att göra. Vi har ju gallertak nästan ända fram till balkongdörren där det glipar 1 dm, katter borde väl ändå inte kunna klättra upponer, de är ju inte apor, eller?! :O Törs vi låta dem vara ute på balkongen fritt tycker du Wikki?

    1. Mjau, om jag var ni skulle jag näta ihop den där glipan på 1 dm för att vara på den säkra sidan! Här hos oss är det definitivt garderat med ett stabilt hönsnät som spikat fast mycket noga – för nog 17 klättrar vi både upp och ner och uppochner!!! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *