Kattdebatt i Nerikes Allehanda

”Svik inte alla hemlösa katter!” skriver Frida Hedlund på Örebros Rädda Djuren i dagens NA – och får snabbt gehör av mänga tidningsläsare. Kanske du också vill hjälpa till att lägga en kommentar som vinkar en tass för katters rätt till bättre liv?!!emmy
Katten Emmy är en av dem som Frida räddat och som nu söker hem! Hur kan man bara ”tappa bort” en så ljuvlig kisse? Här är annons om fler katter som söker hem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Kattdebatt i Nerikes Allehanda”

  1. När jag varit volontär på djurhemmet utanför Karlstad har jag konstant gått med hakan i golvet. Jag förstår inte hur någon kan överge sådana fina, gosiga katter. Och de svikna katter som är rädda och aggressiva… Är man lugn och tar sig tid med dem så kan de bli de mest underbara vänner de också 🙂 Tänker ännu på min kärlek Frasse som så blygt slickade min hand 🙂 Han har hittat ett hem nu så hoppas han har det bra!

    1. Mjau, den där underbara stunden då en skygg katt ”vänder” – det är en magisk minut! Det är de ögonblick då den återerövrar ett levande liv och finner glädjen lyckan och tryggheten – och MENINGEN – i att relatera till en människa. Det är DET som vi kattmänniskor lever för! Håller tassarna för att Frasse ska bli lycklig! Och tack för att du volontärar! Det betyder så mycket för oss katter som behöver hjälp! TassKram Wikki

  2. Läste på Kattpolisen i Fokus idag en katt som kommit till rätta efter ett halvår av saknad. Hoppas att alla de som saknar en katt och som läser under kattpolisen kan glädjas åt detta.
    jag gör det i alla fall. Underbart med alla missar som hittar hem.Tillbaka till sitt gamla hem eller till ett nytt.
    Nalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *