Väntar ivrigt på RC:s fototävling!

En till spännande tävling: Royal Canin ska när som helst ha en ny fototävling där man kan bli deras kalenderkatt 2012! Som ni förstår kan jag ju inte hålla mig, utan vill absolut vara med och tävla!

På hemsidan står det: Håll utkik på denna sida – Tävlingen startar någon gång under vecka 45-46 och håller på till och med den 12 december 2010! Nu gissar jag att RC har fullt upp med alla arrangemang kring Kattens Dag och därför bara inte hunnit lägga ut fototävlingen (För nu är vi ju i vecka 47) så ni får hjälpa mig att hålla utkik!

Och vill man ha ett exemplar av årets kalender så gäller följande:

– Följer med vid köp av minst 3,5 kg Royal Canin kattfoder. Besök din butik under Kattens Dag och få en fin kalender med förra årets vinnarbilder. Kalendern innehåller många trevliga erbjudanden bl a så kan 20 personer vinna 10 kg kattfoder.

kattensdaglogga

Få en exklusiv planeringskalender

Och Kattens Dag, som sagt, det är alltså nu på lördag och söndag! Vilka butiker som är med hittar du här! Du kan skicka jättefina e-vykort och bjuda in dina vänner också!kattensdagkort
Vykorten finns i en mängd utföranden och dem hittar du
här! Kom och hälsa på oss! *svansdans*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Väntar ivrigt på RC:s fototävling!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *