En busig liten tävling!

Högsta Vinsten är den Otroliga Äran!!!

Så här inför jul och allt ska vi för en gångs skull bara tävla om Äran att vara Katten med den Klurigaste Matten eller Hussen!

ord

Tävlingen* går till så här:

Ange 5 nyuppfunna eller omkonstruerade ord som beskriver Din katt! Det ska vara roliga, kluriga, personliga och ihopkombinerade ord som helst egentligen inte finns i svenska språket!

Till exempel skulle ord som beskriver mig Wikki se ut så här:

  1. Kabelavbitningsnjuterska

  2. Nattduksbordskrafsare (Betyder mitt i natten ”Matte gissa vems matskål som är tom?”)

  3. Morrhårsdarrstiggis

  4. Novasysterbeskyddarpanter

  5. Kattbloggsberoendeframkallare

Skicka dina kattord till mig – som mail eller som bloggkommentar senast den 23/11 – gärna med motivation eller förklaring om så behövs. Vinnaren får – förutom hjärngymnastiken och nöjet att tänka ut mindbendande ord om sin katt – alltså Äran! ? ? ?

*Matte kom på den här knasigt roliga tävlingen igår när hon hade tanketid över på sitt kylslagna men trivsamma kugghjulslagerkontor…

…och ordflätan är gjord i wordle!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “En busig liten tävling!”

  1. Åh jag är med 😀

    Omvägsfamnssittaren = Tetris. När han vill sitta i famnen så tar han först en omväg i en vid cirkel där han ofta går över andra personer för att ta sig till mig, när han egentligen bara kunde hoppa upp från golvet direkt till mig.

    Ljuddämparvärmenjutaren = Yatzy. Hon tycker om att ligga på min dator när den är igång eftersom den värmer och då dämpar hon samtidigt ljudet från datorfläkten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *