Jag tänker bli hotfull nu…

…om du gär så här mot din katt så kommer jag att skicka kattloppor på dig! Så här gör man inte och det är inte kul:

https://youtu.be/5VRklgMjr3E

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

16 reaktioner till “Jag tänker bli hotfull nu…”

  1. Tycker jag också – hade det skett i svensk TV så hade kattägaren blivit åtalad… *suck* NosPuss Wikki

 1. Näe, vet du vad! Han gillar tydligen att göra katten illa! Fy för den lede! Tänk vilka hemskheter människor kan hitta på för att ha ”lite kul!” – som dom brukar säga. Vi ville ju bara lattja lite… – man skulle allt ”lattja lite” med dom själva så fick de se hur roligt DET var.

  Kram på dig för att du ger oss ammunition till jobbet med att höja kattens status.

  1. Mjau, jag vet PRECIS var jag skulle tejpa en sådan dum människa (Och sedan rycka bort tejpen!) så fick de se hur det kändes!!!
   TassKram Wikki

 2. FYYYY, jamar vi!
  Att dessutom kränka oss katter genom att filma när vi blir misshandlade.
  Vi stämmer in i morr-kören
  M & V

 3. Neeej, fy då, hur kan man komma på nåt så gräsligt? Nu blir jag arg, riktigt jamiskt arg!

  Fräääs och morr!

  Nån borde sätta en kraftig tape på bröstet på den där hemska tvåbeningen och hoppas han har mycket hår där! tjipp tjipp

  Indra

 4. Vi vågar inte titta på filmen, men efter att ha läst kommentarerna så förstår vi…! *Fräääässsss, spott* Vi skickar inte bara loppor, Wikki, vi skickar, löss, fästingar, iglar och annat ”räligt”. Människor??? Nä, nä, nä, MONSTER!!!! Men tasskram till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *