Räddade i Torshälla

chili
Kattpojken Chili har kommit i trygghet. Han är jättemysig men har en ögoninfektion som han nu får vård för.

Livbojen har nu fått hjälp av ett par tjejer som vaktar kattungefällan, det är en särskild svartvit unge som är mest angeläget att få in.

Men vid ”kattjakten” idag fick de akut ta ett helt annat ärende: I ett par dagar har Sara och Evelina försökt att lokalisera en katt som de hört jama förtvivlat någonstans. Idag lyckades de äntligen spåra jamandet till ett garage i längan och fick hjälp att öppna det. Där, bland 2 meter högt med sopor, satt en vettskrämd svartvit mager katt!!!

Efter varsamt lock gick det att få ut katten, som visade sig ha saknats i grannskapet i två veckor! Nu fick den lite kokt fisk att äta i början och tas om hand så dess svultna kropp ska få hämta sig sakta. Men man kan ju undra hur omgivningen i två veckors tid lyckats undgå att höra kattens ylande nödrop!???

Jag är STOLT över mina vänner som verkligen tog sig tid att lyssna tills de lokaliserade den stackars instängda missen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Räddade i Torshälla”

 1. Det är tur att dessa kattvänner finns
  när nu dom som bor i Torshälla inte har
  brytt sig. Dessa Torshällabor borde skämmas
  riktigt ordentligt.
  Ska sätta in ett litet bidrag på måndag.
  Kram till dom som jobbar för Livbojen

  Katten Oskar och Karin

  1. Vad snälla ni är! Ja, vi som bryr oss måste räcka varann en tass emellanåt. Tack för att ni hjälper mina vänner! NosPuss Wikki

 2. jag spinner och nosbuffar er som hjälper de små kissarna! Sånt gör mig så glad. Åh vad skönt att både lilla Chili och den lille stackaren som varit instängd nu får värme och mat…och ömhet!

  Nu ska jag nosbuffa på spargrisen….mjauuu då ramlar den i golvet…

  Indra

 3. Oj oj oj oj oj! Stackars kisemisar. Men vad lyckliga dem kan vara som äntligen blivit uppmärksammade och räddade. Kanske de där elaka Torshällalyxkvartersmedlemmarna skulle sättas i soprummet ett par veckor för att upplysas…? All värme till Chili och hans vänner, katter som människor!

  Buffar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *