Den här ambulansens personal får min tasshonnör!

sep
Den lilla katten har just räddats ur en rökfylld lägenhet i lördags natt i Norrköpingstrakten och får syrgas för att må bättre. En kvarglömd frityrgryta på spisen orsakade en otäck brandrök. Jag spinner uppskattande för både brandmän och ambulanspersonal som tar väl hand om en chockad liten kisse!

Tyvärr vill bloggen just nu inte koppla upp länken till reportaget… Men kisse är i alla fall räddad, vilket är viktigast!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Den här ambulansens personal får min tasshonnör!”

  1. Oj, vad glad man blir när man ser sånt. Tyvärr är det ju inte alla inom den offentliga räddnings- och säkerhetstjänsten som tar lika välhand om skadade och/eller övergivna katter. Heder åt dessa bandmän alltså. Hoppas de kan bli föredömen för andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *