Lite Rasmus-reklam igen!

8
Rasmus är van att vara ute i sele och koppel, det är mysigt! Om du är intresserad av Rasmus, skicka mig ett mail!    *spinner*155

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Lite Rasmus-reklam igen!”

  1. angel här i nytt namn^^

    Jag blir helt varm i kroppen när jag ser dessa bilder på honom! Rasmus är helt underbar och bara älskar att få vara ute på sommaren!
    jag saknar honom redan….. Hoppas han kan få ett nytt hem, där folk tål honom *atcho & snörvel*

    1. Hoppas att du jobbar på att annonsera din misse också, och kollar alla tänkbara sätt att visa honom? NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *