Ville jamar: Kantarellerna är här!

Stora matte gick ut  skogsbrynet för att plocka solvarma smultron och fick hela skocken Landet-katter med sig… Plötsligt hörs ett välbekant SpecialMjau inifrån hagtornssnåren utmed skogskanten – Villes kantarell-hittar-Mjau! (Han är ju inte för inte hennes bästa KantarellKatt!)
kantar
De var inte så stora och inte så många, men *spinn* så goda! Bra jobbat, Ville!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

1 reaktion till “Ville jamar: Kantarellerna är här!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *