Tänk, jag fick besök av Doris!

Mjau, ni som läser in i minsta detalj allt jag skriver, ni kommer kanske ihåg att jag berättade om huskatten Doris som vann sin klass och skänkte sitt pris, ett års kattförsäkring?

Å jag önskar så att jag hade ett eget foto på Doris, men jag har hittat dessa på nätet och hoppas att det är rätt Doris:doris1
Hennes matte Pia och Doris har nämligen tassat en kommentar till min blogg och skriver ”Doris vill hälsa till Wikki att hon är glad att kunna bidra med hjälp, hon håller tassarna att Wikki snart syns igen på utställning!”

dorispiajpg
Mjau, det hoppas vi också! På MSK:s utställning i Eskilstuna kanske den 4-5 september???! *kattskratt* En stor kram till dig Doris!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

5 reaktioner till “Tänk, jag fick besök av Doris!”

  1. Oj vilken otroligt vacker katt! Jag förstår att Doris vann, och vilken tur att de är så snälla att de skänkte bort kattmaten!
    Fram för fler Dorisar! 😉

    1. Mjau det finns som tur är rätt många generösa kattmänniskor… Vi behöver dem!
      TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *