Förvirrande om Mjaus tävling…

Vem vill väl inte tävla om kattmat för hela kattlivet?! Mjaus annons blinkade till på MSN Today och jag tassade så klart ett klick på den:
tvla1
…varvid jag kom till den här sidan:
tvl1
Och den sade ju inte mycket om någon tävling??! Det blev inte bättre av att jag klickade på fliken ”Mjau Tetra Recart” och kom till detta:
tvl2
Nåjam, här fanns ju en flik ”Tävling” (Och en sådan där origamikatt skulle jag hemskt gärna vilja ha vik-instruktionen till!) så jag klickade på den och kom till:
tvl3
Det här kändes något förvirrande! Var tävlingen slut eller var fanns kattmatstävlingen?! Det här kändes ju lite gammalt… Klickade jag på ”Katt” kom jag bara till matprodukter… Men genom att klicka på”Startsida” kom detta fram:
tvl4
Nu började det i alla fall likna något, så jag gick till ”Klicka här” och fick upp…
tvl5
Den här sidan IGEN!!?? Var kattsingen var tävlingen? Jag klickade på ”Registrera dig här” men det ledde till en ruta att bli medlem hos Mjau! Jag vill ju inte bli medlem, jag vill anmäla mig till en tävling???! Så jag tassade ett klick på ”Info”:

tinfo
Och minsann, nu äntligen???! Morrigt alltså, jag brukar verkligen inte ha några problem att hitta saker på nätet eller tassa mig till var det roliga finns, men den här labyrinten var lite jobbig! För vad hände när jag klickade på det lilla röda ”här”:
medl

– jo jag kom till medlemsregistreringen IGEN! Den var liksom tävlingsanmälan samtidigt, fastän det inte alls framgick på den sidan! Puh!

Men när man väl anmält sig så gäller det att skapa en egen profil, lägga upp bilder och vara aktiv – ungefär som jag här på min blogg! – så att folk och katter röstar på dig, Mjau skriver så här:

Du som deltar i tävlingen ska vara aktiv. Ta kontakt med andra familjekattägare. Man kan fråga, svara och hjälpa varandra. Skriv dags- eller veckovis om din familjekatt i en mikroblogg. Ladda upp bilder på din katt och länka in egna eller andras kattfilmer från YouTube som då visas på familjekatt.se. Andra medlemmar som tävlar kan rösta på dina familjekatt men du kan inte rösta på din egen katt. Det gäller att vara aktiv och få många röster. I slutfasen av tävlingen är det en jury som bedömer och väljs en (1) vinnare av tävlingen. Bedömningen baseras bland annat på insats och hur väl utfört din insats i tävlingen är.

Och det lustiga är att det står i infon att tävlingen pågår till ”XX september 2010” – fascinerande datum!

Hm, ska jag tävla, eller? Vad tycker ni?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Förvirrande om Mjaus tävling…”

 1. min matte och jag är med på Mjau tävlingen, ja och våran hundkompis är med på Familjehund sidan.

  Du hittar min sida på denna länken.
  http://www.familjekatt.se/alfons/

  Fast matte har inte mått bra så hon har inte hjälpt mig vara så aktiv det sista.

  Kul om du vill vara med där inne.

  1. Mjau Alfons, så klart att jag röstat på dig! Vänner som hjälper katthem ska man stödja!NosPuss WikkiPS Trösta matte så hon blir piggare!

 2. Wikki, vi håller med! Vår matte har ratat det här! Hon har ju sina bilder och du har din blogg! Tror det räcker för oss!

  SolNosPuss Sven och Signe

  1. Mjau, det måste man bestämma var och en själv hur man vill göra – ingen kan ju tvinga en att tävla…
   NosPuss Wikki

  1. HI hi ja då är vi två om det… Fast det fanns en tävling i alla fall! *fniss* TassKram Wikki

 3. Våran mamma har varit precis lika undrande över den där tävlingen! Gissa om hon fräste 🙂 Och det slutade med att hon inte tänker vara med i något som verkar så dåligt arrangerat, för hon tror att det blir lika dåligt genomfört hela vägen

  Purr i ruskvädret!

  1. Mjau, fast jag slängde mig in i tävlingen ändå – jag tänkte att om jag vinner en endaste liten påse kattmat, så vet jag en hel massa hemlösingar att dela med mig den till! Då kan jag passa på att göra PR för katthem där, och skyggisar och hemlösa katter… Även om de gör en lite halvhjärtad ordning, så kan ju jag se till att vara produktiv i kattreklamen! ^^NosPuss Wikki

 4. Självklart Lilla Godingen.
  Du behöver ju bara Kopiera inläggen i din egen blogg o klistra in.
  Du gillar ju tävlingar så självklart.

  Nospussar på dig
  Nalle.

  1. Mjau, ungefär så – fast man vill ju skriva saker som är personliga för tävlingen också…. Oj oj det här blir dubbeltassarbete! *suck*
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *