8900 sidvisningar

140

Märkligt hur Metrobloggen måste ha tappat både bloggare och sidvisningar sedan man tog bort sin betalning till bloggfolket! Jag är visserligen oerhört stolt att ha så här mycket sidvisningar på en månad, och ligger ju med på deras Top100-lista:

_715
Men det betyder att de 32 bloggar som ligger före mig i listan ibland bara har marginellt fler läsare – och då gäller det kändisar som Alexandra Pascalidou till exempel…

Nåjam, som bäst så tjänade jag bara ungefär 300 kr i månaden tidigare när min blogg fick betalt – men det var i alla fall 300 kronor som jag kunde bjuda kattvännerna på katthemmet på mat för! *suck*

Men det gör inget – jag vet att ni, alla kattvänner som läser, är generösa och ser till att hjälpa många katthem och katter i nöd på era egna sätt… Och det gör mig stolt och tacksam!

Stöd Ditt Lokala Katthem!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “8900 sidvisningar”

  1. Hm, du har inte funderat på att byta bloggplats? Något utan reklam, eftersom du nu ändå inte får betalt för det. Men å andra sidan så kan du ju inte vara Metros Mästerkatt om du bloggar på blogspot… Hmm. *funderar*

    1. Mjau, det är ju lite svårt på något sätt att byta också… Man är ju så van vid sin sida…
      Jag önskar ju att Metro kunnat sponsra mig lite grann – det går ju till behövande katter! *suck*TassKram Wikki

  2. Tycker det låter riktigt dåligt att du inte längre får betalt 🙁 Det låter som om du blir utnyttjad som reklampelare. Och 300 kronor är ju alltid välkommet att ge till katthemmen. För visst vill man hjälpa katter som farit illa.

    1. Mjau, det var då medans Metro betalade lön till alla bloggare som kom upp i över 5000 sidvisningar. Det blev tydligen lite för dyrt för dem… Man tycker ju att de kunde ge en liten slant till oss med ideella ”utgifter”? *suck*TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *