Vägmärkekatt

vgmrke
vgskylt1

Jag har hittat den perfekta kattskylten… Fanns tidigare på Startveven, men verkar slut där nu. Får väl tassa ihop en egen…

Hm, jag tror att jag vet precis hur jag vill att ”min” vägskylt ska se ut: En stor höjd tass med utspärrade klor och en text under: ”KÖR SAKTA – ANNARS…” – det där med garnnystan är nog kanske lite för snällt för mig!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

8 reaktioner till “Vägmärkekatt”

    1. Mjau, fast Trafikverket heter dom nu för tiden… Jag har lite mer att fila på bara till sjag vet hur ”mitt” märke ska se ut…
      TassKram Wikki

    1. *fniss* Det verkar finnas gott om kattskyltar – man ska bara komma ihåg att man inte får skylta själv ute vid en allmän väg utan tillstånd från väghållaren.
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *