Färdigbloggat för idag?

sickcat

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Färdigbloggat för idag?”

    1. Mjau, det blev mys – matte och husse började möblera om i sovrummet mitt i natten med något fynd… Människor borde fatta att natten faktiskt är en rätt bra tidpunkt att vara aktiv!
      NosPuss Wikki

    1. Mjau jag har undrat så vart ni tagit vägen med bloggar som försvinner, kommer och går???!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *