Mystiska meddelanden från Snuffe

Nova och jag tog oss den dagliga titten i Sippos blogg, och fick då följande märkliga budskap från Snuffe:

snuffe2
Frågan är om Snuffe hackat sin husses dator eller vad som pågår? Kanske är det bara någon del av Sippos säkerhetsprogram!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Mystiska meddelanden från Snuffe”

  1. Det låter klokt Snuffe, men matte säger att du är oskyldig, och att det är vår dator som busar med oss!
   TassKram Wikki

 1. Jag tror inte att den där konstiga rutan handlar om vare sig Snuffe eller Sippo, utan om deras husse! För så där kan man känna sig när man försöker sluta röka, säger matte… eller överhuvudtaget låta bli något som hela kroppen skriker att den vill ha. Undrar om det är ostkrokar hon tänker på när hon säger så? För rökt har hon aldrig gjort, vad jag vet…

  Tass från Imma, abbemissa.

  PS. Tack för din goda hälsning idag, Wikki – jag vilar och tar igen mig så gott jag kan, och matte bjuder på god mat och ser till att jag dricker vatten ordentligt. DS.

 2. Klart att Snuffe är oskyldig. Det syns på långt håll. Kan det vara nåt hemligt meddelande till nån som Sippo lagt in kanske *drar med tassen på hakan och funderar*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *