Vill du ha lite katt-pyssel?

alley1
Virkbeskrivning på de här sötnosarna finns att beställa på Etsy! Visst är de skönt häftiga???
all
Nästan lika fina som amigurumin som Cicci virkade till mig… =^:^=

Men nu vill jag nog ut på en promenad, matte??! Solen lyser!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Vill du ha lite katt-pyssel?”

  1. Hoppas att matte kan lära mig hur man gör sådant där… ???
   De små fiskbenen var så gulliga!
   NosPuss Wikki

  1. Då skulle ni följa länken till Etsy shop och se resten av den händiga virkarens alster – det finns otroliga små djur, muffins, blommor – ja allt! *spinn*
   TassKram Wikki

 1. Wow, har väl aldrig sett något så häftigt – virkade soptunnor och fiskben!!! *stora ögon* Och katterna är bedårande! Vissa människor är inte bara kreativa utan verkligt öppensinnade… beundrar dem storligen.

  Nospuss från sr. Carina, klosterkatternas matte.

  1. Mjau jag håller med – katterna är ljuuuuvliga! Vilken fingerfärdig KattSkapare!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *