Äntligen beställt…

pls_b

Det var mycket päls i tangent-bordet och mer blev det nu när jag skulle tassa ihop mina slantar och äntligen beställa Sippos bok. Men nu är det gjort!

Matte fick fnatt på mig och tog fram en massa städ-attiraljer, så nu är både tangentbord bildskärm och skrivbord damm- och pälsfria. En stund i alla fall.

sip2

Sippos bok kan du läsa mer om på hans blogg eller beställa här.

Så nu väntar vi ivrigt på den sådan där ”Paketet kommer!”-duns i vår postlåda! *spinner*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Äntligen beställt…”

  1. Du är ju en mysig kattfröken. *spinner* Hoppas att du tycker om boken och inte blir besviken på mig nu. *håller tassarna*
    Nospuss och svanskramar till alla.

    1. Efter allt beröm jag hört från dem som redan köpt din bok, så tror jag det är ett bra köp! Dessutom känns det ju speciellt att ha en bok från någon man gillar! Jag skicar över den till dig sedan så får du och husse skriva en dedikation i den, om det går för sig?
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *