Duschkatt

Sånt här kul duschdraperi vill jag också ha:

catshowercurtaincute
…och så en Nova tvålkopp:
tvlkopp1

Då skulle t o m jag kunna tänka mig att bada… men hallå vänta, är det inte Slumpen som hoppat in i duschen nu? Se här:

catshower

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Duschkatt”

    1. Han kanske är en sådan där hemlig kisse? Vem vet mer vadhan har för sig?!
      NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *