Stora matte längtar efter en målarkurs igen

Så här års är det ofta för mörkt för att måla bra, suckar Stora matte. Den ljusa tiden på dagarna går åt till att jaga pälsbollar och skotta snödrivor, idag stod hungriga rådjur pårad och tiggde äpplen också.
_mlarkurs_
I sommar kommer jag gärna till Landet och poserar för ett porträtt!?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Stora matte längtar efter en målarkurs igen”

  1. Jag förstår att hon längtar till sommaren och att kunna sitta ute och måla. En så jättefin målning! Det är så att man riktigt längtar in i bilden!

    1. Men jag tycker att Stora matte ska måla katter… MIG t ex!? I akvarell – det borde bli en utmaning!
      NosPuss Wikki

  2. Spännande Målarkurs på Livslyckan i Karlsborg 12-13 juni med Birgitta Settergren som är konstnär och hovleverantör, samt en mycket inspirerande kvinna! Gå in på http://www.livslyckan.se för mer information! MVH Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *