Slumpens hundkompis Julle

…klättrar högt och lågt, vildare än vild och Vimsan suckar. Kanske det här är lösningen?

taliban

Det kanske finns hundsobril???                            =^:^=

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Slumpens hundkompis Julle”

  1. Hahahaha, jag höll på att skratta ihjäl mig:) Får jag låna bilden av dej?? Just såna tabletter skulle Julle behöva.. fniss
    Hans är alldeles för svaga! Man kan tro att man glömt att ge honom dem..
    Kram Jam o Spinn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *