Hjälp-bidrag önskas till Skatten

Skatten kostar dyra pengar och nu tigger jag igen!! Hjälp! Här är Skatten:
snc
I början av februari kom ett nödrop till Göteborgs Katthjälp från en tjej som hittat en hungrig skadad kisse. Hon kunde inte ha katten själv och hade kontaktat en annan kattorganisation som sa ”Kom hit med den så avlivar vi katten!”. Så skedde inte, för som tur var kunde familjemedlemmar till upphittaren vara jourhem åt Katthjälpen, och i mitten av månaden togs Skatten till veterinär för kastrering och kontroll då man upptäckt att han verkade ha ont i nedre delen av ryggen.

3

Men röntgen visade en bruten höft, som han troligen gått med länge! Skatten fick smärtstillande, han måste ha haft ruskig ont! Nu fanns alterntiven avlivning eller DYR operation, och fantastiska Katthjälpen tvekade inte utan gick direkt in i operationsplanering. Cirka 14 000 kr skulle notan kunna stanna på och den 26e februari opererades han på Blå Stjärnan, efter att ha charmat in sig hos all personal.

Lårbenskulan och en bit av lårbenshalsen opererades bort på Skatten, allting gick jättebra. Redan dagen efter fick han åka tillbaka till jourhemmet och vila sig. Den 10 mars ska stygnen tas bort och han ska få sjukgymnastik-instruktioner. Skatten längtar förstås efter att få slippa tratten

Vill du bidra till Skatten, så är Katthjälpens postgiro 37 62 03 – 6 och du kan märka det ”Skattens veterinärvård”.

Krya på dig Skatten!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Hjälp-bidrag önskas till Skatten”

  1. Vad ont han måste ha haft!? Stackars Skatten… hur skönt ska det inte bli att få fungerande ben och höfter igen!
   NosPuss Wikki

 1. Såg detta idag då jag var in på deras hemsida. Gråt! Ska ge en slant…

  Fick idag de glaskatter jag köpt av dem. Ursnygga!! Såg att de hade änglar också…

  1. Mjao, men det är sorgligt att han kanske gått länge så… Hoppas Skatten blir bra nu!
   NosPuss Wikki

 2. Men herregud Wikki det är ju våra katter! Vi stödjer ju katthemmet varje månad! Men nu när lillmatte varit sjuk så måste matte ha läst bloggen slarvigt! Vi slänger oss på dosan till Handelsbanken bums, mer Skatt : )! Tack för att du påminner oss!!!!!

  TassKramar i massor Sven och Signe

 3. Måste Skatten ha tratt?? Kan han inte ha en uppblåsbar krage som mina har?? De trivs mycket bättre i den o använder den som extra ”bärbar kudde” att vila mot! =) Ja jag har lata katter som älskar att mysa! =)

  1. Mjau vi kör också med mjuka runda kragar, de är superbra! Men jag vet ju inte hur det är för Skatten, de kanske inte hade annat än tratt?
   Hoppas att han kryar på sig nu!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *