Vilket katthemsloppis!

liv2

Bor du på Gotland eller besöker ön, så passa på att åka in till Söderväg 2 (Alldeles innan Söderport och ringmuren!) och kika in på Gotlands Katthems stora Loppis: 400 kvadratmeter ”återvinning” där allt man får in oavkortat går till katthemmet och katterna! Öppettider: Måndag-fredag kl 13-18, lördag kl 12-16, söndagar stängt. Shoppa loss, för katten!

flinga

Eller varför inte adoptera en katt? Flinga är en av katterna som väntar på att hitta en egen människa. Hon är blyg och behöver någon som kan ge henne trygghet, tålamod och tid.

Något mycket positivt med Gotlands Katthem är att de ger verkligen tid och utrymme för katter som är skygga eller katter med särskilda behov. Till den senare gruppen hör katter som kanske har ett handikapp eller en sjukdom som kräver ständig medicinering. *spinner berömmande*

Inte nog med att de har en snygg hemsida, de har också ett avundsvärt fint Gotlands Katthem som ligger i Follingbo och besök kan bokas per telefon. Det finns missar där som väntar på just DIG!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Vilket katthemsloppis!”

 1. Såå synd att man inte bor i närheten 🙁
  Hoppas de säljer massor & att flera katter blir Adopterade till kärleksfulla ?-liga hem!!!

  1. Ja nästa gång mina människor åker ner till ön så får de absolut ta en inköpsrunda där!
   NosPuss Wikki

  1. Med ett härligt ”på landet”-stuk och katterna kan vara ute lite också. Måste vara toppen!
   TassKram Wikki

 2. Inte för att jag tycker att vi behöver bli fler här hemma, vi är redan 3 stycken från Sthlms Katthem, men om nu våran mamma skulle fundera så finns det några riktigt fina skyggisar som jag kan tänka mig. För då får jag ju ändå ha mamma ifred 🙂 Det tar låååång tid från skygg till trygg har jag lärt mig genom att kolla mina kompisar Chanda och Sullivan. De är bäst när de inte tycker det är mysigt att gosa! Chanda är på väg att bli ’inte bäst’ 🙁

  1. Mjau Sullivan, ibland blir det faktiskt mycket roligare när man får dela sin människa med andra katter – dels får man så småningom bra lekkamrater (Även om det kan ta ett tag att hitta varandra), dels brukar det bli fler matskålar och fler gosiga kattbäddar plus att matte/husse är med lite mer och håller koll… Det blir nog bra, ska du se!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *