Puh, fullt av utkast men ingen inspiration

På den här bloggen kan man spara utkast till blogginlägg, som inte syns för läsaren förrän man klickar på ”Spara och publicera”-knappen. Det är ganska praktiskt, men i mitt fall betyder det att det ligger cirka 50 utkast och skvimpar, som jag inte har svanspropeller nog att få helt färdiga. Ibland ska text redigeras, översättas eller kompletteras. Ibland väntar jag på godkännande att få låna en bild eller ett foto. Sådant kan ta en väldig tid.

Och ibland blir man bara trött och vill vara lat en stund. *zzzzzzzzzzzz*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Puh, fullt av utkast men ingen inspiration”

  1. Sant… i kväll var det segare än knäck och tråkigt – man måste få den där inspiranånting så svans och morrhår spretar!
   Kommer igen i morrn!
   NosPuss Wikki

 1. Så kan Matte också göra. Ibland så lägger hon först in bilderna i ett inlägg och sen sparar hon det bara tills hon kommer på en text. Kan även spara ibland utan att publicera, när hon vill vänta lite med ett inlägg, det är så lätt då att gå in när man vill och bara trycka publicera så är allt klart redan.

  1. Mjau, man måste ju ”ta vara på tillfällena” och ibland glömmer man något om man inte skriver snabbt!
   TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *