Ett till paket, matte! Eller nej…

clothcatwhite

Vi tänkte att du behövde en fiffig sak att hänga upp disktrasan i – men kom på att den var nog gränslöst smaklös…

clothcatgiftoftheyear

Så den här presenten slipper du!

Hur den kunde vinna 2007 års ”Gift of the Year” är mer än vi kan fatta. Juryn måste ha bestått av en samling bakfulla katthatare? Eller är det bara vi som saknar smak eller humor?

Nu skcikar vi iväg husse på en extra paket-fixar-runda så ska du se att det blir kul paketöppningsstund sedan!

Apropå smaklösa saker…Vi hittade den här te-muggen också. Den är något mitt emellan gränslöst hemsk och charmigt ful, en sådan där pryl som man inte heller vet om man ska älska eller avsky:
birthday_buddies_cat_mug Den stirrar!!!! *fniss*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Ett till paket, matte! Eller nej…”

 1. Är de inte sånt som kallas för k-att-itsch? Sådant som är så smaklöst att de blir riktigt hett. 🙂 En mugg som är så ful att den är söt.

  Tror de där med k-att-itch är en egen konstform med många samlare 🙂

  1. Hm du har nog rätt Nea!
   Jag vet att t ex Stora matte har fnatt på att köpa den fulaste sak hon hittar bär hon är på Loppis och de bor i en bokhylla… Ganska hårresande figurer ska det vara, och skojiga samtidigt. Människor är konstiga!
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *